Pirátské listy Pro Chrudim

12. září 2022
Pirátské listy Pro Chrudim

Noviny mají nadpis - Máme odvahu dělat věci správně

Protože vždy děláme věci s dobrým úmyslem a hledáme správná řešení problémů Chrudimi. Chceme, aby se v našem městě dobře žilo. Proto se při rozhodování o rozvoji města opíráme o relevantní studie, tvrdá data a názory občanů. V praxi to znamená, že pro vás připravíme vždy “to pravé ořechové.”

Máme odvahu pro vás řešit věci správně už teď - pro naše sousedy, kamarády a spoluobčany Chrudimáky. Jsme již čtvrtým rokem na chrudimské radnici. Ukázali jsme, že máme energii zavádět potřebné změny a dotahovat věci do konce. A co víc, nepřišli jsme o ideály, transparentnost, hlad po digitalizaci a zůstala nám chuť pokračovat. Dělat věci správně občas vyžaduje odvahu konat i nepopulární kroky, které se ale nakonec ukáží jako správné a rozumné řešení.

Stahujte zde