Report ze zastupitelstva 18.9.2023

18. září 2023
Report ze zastupitelstva 18.9.2023
Sekyra-1
Sekyra-1
Sekyra-1

1️⃣ V rámci dnešního zasedání jsme v zastupitelstvu rozhodli, že vypovíme stávající smlouvu na pronájem "díry" před hotelem, která celou situaci blokovala a začínáme pracovat na přípravě podzemního parkoviště. Tohle je čirá radost. "Stávající nečinnost majitele hotelu, kdy nestaví podzemní parkoviště jak slíbil, již nelze dále tolerovat." říká náš uvolněný radní Aleš Nunvář

2️⃣ Rozpočet tohoto roku se vyvíjí velmi dobře a tak do konce roku přidáváme do kroku s investicemi - namátkou do konce roku financujeme - fotovoltaickou elektrárnu na Stadionu Emila Zátopka, opravu chodníku v ul. Příčná, opravy hradeb, další výsadby stromů a keřů. Což jsou prostě dobré zprávy.

3️⃣ Pokračujeme v přípravách na další etapu rekonstrukce a přístavbu Sportovní haly na Tyršově náměstí. Koukněte na to, jak by to celé mělo vypadat - najdete to mezi obrázky u tohoto postu. Je určitě potřeba pokračovat v rekonstrukci již započaté kompletní revitalizace sportovní haly. Co na ten budoucí vzhled říkáte?

4️⃣S chválili jsme jako prioritu do rozpočtu roku 2024 lávku V Průhonech, ke sportovištím a stadiónu - tu krásnou klenutou variantu dle architektonického návrhu. Těšíme se na to, že konečně v příštím roce bude lávka znovu postavená a plně přístupná lidem.

Co na to říkáte?

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Sociální služby v Chrudimi - díl 2.

Sociální služby v Chrudimi - díl 2.

Představujeme vám druhý díl, v němž se dozvíte více od Radního Aleše Nunváře. Jeho působnost v Chrudimi zahrnuje Odbor sociálních věcí, pod který spadá Centrum sociálních služeb a pomoci Chrudim (CSSP), a také další sociální neziskové organizace, s nimiž město úzce spolupracuje. Pan Nunvář nám přiblíží zbývajících pět služeb, které poskytují pomoc lidem nejen z okolí Chrudimska.

Sociální služby Chrudim - díl 1.

Sociální služby Chrudim - díl 1.

Radní Aleš Nunvář má v Chrudimi na starosti Odbor sociálních věcí, do jehož sféry spadá Centrum sociálních služeb a pomoci Chrudim (CSSP) a také další sociální neziskové organizace, se kterými město spolupracuje.