Přímý přenos 11. zasedání zastupitelstva města Chrudim

25. ledna 2016
Přímý přenos 11. zasedání zastupitelstva města Chrudim

Dne 25.1.2016 od 16:00 se uskuteční 11. zasedání zastupitelstva města Chrudim. Zasedání bylo svoláno v řádném termínu. Minulé zasedání jsme bohužel z časových důvodů nepřenášeli, ale toto nadcházející Vám přineseme prostřednictvím online přenosu.

Body jednání:

• Návrh rozpočtového opatření č. 1/2016 ke schválenému rozpočtu města Chrudim na rok 2016
  • Komunitní plán sociálních služeb ve městě Chrudim 2016 - 2018
  • Dodatek ke smlouvě o poskytnutí přímé dotace - Šance pro Tebe, o.s.
  • Přísedící Okresního soudu v Chrudimi
  • Plán odpadového hospodářství města Chrudim
  • Návrh na bezúplatný převod majetku od ÚZSVM
  • Návrh na převod nemovitosti v k. ú. Medlešice
  • Smlouva o přípravě, výstavbě a provozu vodárenské infrastruktury, akce „Komunikace a inženýrské sítě v lokalitě Markovice u kostela 1. etapa“
  • Smlouva o přípravě, výstavbě a provozu vodárenské infrastruktury, akce Výstavba vodovodu v ul. "Nádražní III", Medlešice
  • Informace o činnosti Rady města Chrudim
  • Všeobecná rozprava

Podklady pro jednaní zastupitelstva lze nalést na na stránkách města Chrudim. Stream ze zasedání bude zprostředkován pomocí kanálu na youtube.com.

Odkaz na přímý přenos:

server youtube.com