Piráti navštíví do voleb přes 30 měst a obcí v Pardubickém kraji

21. září 2017
Piráti navštíví do voleb přes 30 měst a obcí v Pardubickém kraji

Volební lídr Pirátské strany v Pardubickém kraji Mikuláš Ferjenčík má v plánu do letošních sněmovních voleb navštívit všechny obce v kraji, které mají nad dva tisíce obyvatel a některé dokonce opakovaně. Udělá kontaktní kampaň, která v historii Pirátské strany v Pardubickém kraji nemá obdoby.

Pirátská kampaň je založena na dobrovolnické práci s minimálními náklady na tradiční marketing, kde jiné strany utápí horentní částky. Piráti se vydávají cestou moderní online komunikace – především přes sociální sítě – a rozsáhlé účasti na ulicích a náměstích měst a městeček kraje.

Několik předvolebních meetingů již proběhlo v srpnu tohoto roku, od začátku září naplno běží šnůra předvolebních setkání pirátského lídra v jednotlivých městech pardubického kraje s voliči – například v Chrudimi, Vysokém Mýtě, Pardubicích, Lanškrouně, Letohradě, Holicích a Přelouči, kde Mikuláš Ferjenčík vystudoval gymnázium. Další větší města jako jsou například Svitavy, Litomyšl, Česká Třebová mají Piráti v plánu navštívit do konce září.

Cítím, že máme na to, se do Sněmovny dostat a provětrat tamní zatuchlou atmosféru – věřím, že k celostátnímu cíli Pirátů, což je 10 % hlasů, přispějeme odpovídajícím dílem , říká Mikuláš Ferjenčík a doplňuje: „Pirátům věřím především díky nasazení našich členů a podporovatelů. Tento rok s volebním potenciálem 12%, který zveřejnila Česká televize, plujeme do sněmovny plnou parou.“

Harmonogram Pirátské kampaně v Pardubickém kraji naleznete zde