PIRÁTI PODPOŘILI PRVNÍ SK8 A BMX ZÁVODY V NOVÉ ARÉNĚ V CHRUDIMI

21. září 2020
PIRÁTI PODPOŘILI PRVNÍ SK8 A BMX ZÁVODY V NOVÉ ARÉNĚ V CHRUDIMI

Piráti z Pardubického kraje se zúčastnili otevření nového skateparku v Chrudimi. Na přípravě stavby se výrazně podílel také pirátský místostarosta Chrudimi Aleš Nunvář. Akci navštívili pirátští poslanci Tomáš Vymazal, Radek Holomčík a Ivan Bartoš. Proběhla debata s Tomášem Vymazalem a Radkem Holomčíkem o regulaci konopí a psychotropních látek. Piráti akci podpořili finančními odměnami pro závodníky.

Projekt

Sám Aleš Nunvář je spokojený z dokončení realizace.

„Mám radost, že se celý projekt podařilo dotáhnout do konce. Dnešní den je krásným vyvrcholením usilovné práce nejen mě, ale i těch, kteří se na stavbě skateparku podíleli,” uvedl Nunvář.

„Za minulého vedení radnice byla již vypracována studie, která se však musela dvakrát předělávat, aby vyhovovala finančním možnostem města. Ještě v květnu padaly návrhy na zastavení stavby, včetně obav pro kolik lidí se vůbec staví. Jsem rád, že se nám podařilo záměr obhájit. Vysoká návštěvnost skateparku je tou nejlepší odpovědí,” dodal Aleš Nunvář.

Debata o regulaci konopí

Piráti tuto akci podpořili nejen finančně. Debata pod taktovkou pirátských poslanců Tomáše Vymazala a Radka Holomčíka o regulaci konopí se nesla v příjemné uvolněné atmosféře v relax zóně, kterou měla Pirátská strana celý den pro návštěvníky k dispozici.

Lídr doma

Lídr kandidátky do krajských voleb Daniel Lebduška samozřejmě nemohl chybět, Chrudim je jeho domovské město a atmosféru si užíval.

Ivan Bartoš na bruslích

Nečekaným překvapením pro všechny zúčastněné byl předseda Pirátů Ivan Bartoš, který po letech oprášil kolečkové brusle a své umění předvedl na překážkách.

Těšíme se, že si nově vybudovaný skatepark budou moci užít příznivci netradičních sportů ze širokého okolí a přejeme všem pokud možno vždy zdařilý dopad.

Skatepark