Pirátská stipendia

9. května 2018
Pirátská stipendia

Pardubické krajské sdružení Pirátské strany vypisuje 3 jednorázová stipendia, každé v hodnotě 5000 Kč, pro studenty středních a vysokých škol zřízených v našem kraji.

O stipendium je možné se přihlásit s ročníkovou, bakalářskou, diplomovou či rigorozní prací s tématem (či programem) otevřeného software, hardware, otevřených výrobků, případně autorského díla vydaného pod licencí Creative Commons. Datum dokončení práce by nemělo být déle než červen 2019.

O stipendium je možné se přihlásit na email jiri.jansa@pirati.cz, schválení stipendia je poté v gesci celého krajského sdružení.


Další informace lze nalézt:

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Sociální služby v Chrudimi - díl 2.

Sociální služby v Chrudimi - díl 2.

Představujeme vám druhý díl, v němž se dozvíte více od Radního Aleše Nunváře. Jeho působnost v Chrudimi zahrnuje Odbor sociálních věcí, pod který spadá Centrum sociálních služeb a pomoci Chrudim (CSSP), a také další sociální neziskové organizace, s nimiž město úzce spolupracuje. Pan Nunvář nám přiblíží zbývajících pět služeb, které poskytují pomoc lidem nejen z okolí Chrudimska.

Sociální služby Chrudim - díl 1.

Sociální služby Chrudim - díl 1.

Radní Aleš Nunvář má v Chrudimi na starosti Odbor sociálních věcí, do jehož sféry spadá Centrum sociálních služeb a pomoci Chrudim (CSSP) a také další sociální neziskové organizace, se kterými město spolupracuje.